Video Destinația Mamaia Constanța a captat atenția la Salonul Mondial de Turism de la Paris

712
Destinația Mamaia Constanța a captat atenția la Salonul Mondial de Turism de la Paris - salon-paris-turism-1710670294.jpg
La Salonul Mondial de Turism din Paris, Stațiunea Mamaia a captat atenția tuturor, evidențiind cele mai frumoase aspecte ale litoralului românesc: de la plajele nesfârșite cu nisip fin și apele cristaline până la o atmosferă plină de viață și energie.


„Anul trecut, am fost încântați să vedem o creștere de 24.76% a numărului turiștilor francezi care au ales România pentru vacanța lor, un semnal clar că frumusețea și ospitalitatea noastră sunt apreciate pe plan internațional.


Cu optimism și încredere, privim spre următoarele zile ale târgului, pregătiți să continuăm să împărtășim și să celebrăm frumusețea României și, în special, destinația Mamaia Constanța cu lumea întreagă”, au transmis reprezentanții OMD Mamaia Constanța.


"Le Salon Mondial du Tourisme" s-a desfășurat în capitala Franței în perioada 14 - 17 martie. Potrivit Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT), Franţa este una dintre cele 7 pieţe de turism strategice pentru promovarea destinaţiei România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3292 secunde