Fonduri europene pentru fermierii constănţeni. Se modernizează infrastructura de irigaţii

358
Fonduri europene pentru fermierii constănţeni. Se modernizează infrastructura de irigaţii - 1-1710674690.jpg

Articole de la același autor

Veşti bune pentru fermierii şi organizaţii agricole din Constanţa! S-a deschis o nouă sesiune de finanţare coordonată de Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), cererile putând fi depuse prin intermediul paginii oficiale de internet a agenţiei - www.afir.ro. De această dată, obiectivul îl reprezintă modernizarea infrastructurii de irigaţii, finanţarea făcându-se prin intermediul intervenţiei DR-25 din cadrul Planului Strategic pentru Politica Agricolă Comună 2023 - 2027.

„Peste 400 de milioane de euro sunt disponibili din fonduri europene pentru modernizarea infrastructurii de irigaţii din România.

Beneficiarii eligibili pentru fondurile alocate sunt organizaţiile utilizatorilor de apă pentru irigaţii, înfiinţate în conformitate cu legislaţia în vigoare”, se arată într-un comunicat de presă transmis de agenţie.

Valoarea maximă a finanţării care se poate obţine pentru modernizarea sistemelor de irigaţii este de 1,5 milioane de euro/beneficiar, iar sprijinul public este de 100% nerambursabil raportat la costurile eligibile.

Depunerea solicitărilor de finanţare se realizează pe site-ul AFIR, la secţiunea Finanţare, unde sunt disponibile Ghidul solicitantului şi anexele aferente DR-25 (Detalii şi Anexe DR 25 - NOUL Portal AFIR - informaţii PS PAC, depunere Online) necesare pentru întocmirea documentaţiei în vederea depunerii cererilor de finanţare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5243 secunde