Ionuţ Lupescu: „Toată lumea zice că e o grupă accesibilă, dar vom avea meciuri grele la EURO”

516
Ionuţ Lupescu: „Toată lumea zice că e o grupă accesibilă, dar vom avea meciuri grele la EURO” - lupescu-1717929862.jpg

Articole de la același autor

Fostul internaţional Ionuţ Lupescu a declarat că se aşteaptă ca prima reprezentativă să aibă meciuri grele la Campionatul European din Germania, chiar dacă toată lumea consideră că grupa din care mai fac parte Belgia, Ucraina şi Slovacia este una accesibilă.

„Toată lumea zice că e o grupă accesibilă. E adevărat, se putea mai rău, dar oricum vom avea meciuri grele acolo. Belgia este principala favorită de a se califica mai departe din grupa noastră, dar eu cred că şi Ucraina are o echipă foarte puternică. Eu sper să reuşim să avem rezultate bune şi cu unii, şi cu alţii”, a spus Lupescu.

Mijlocaş defensiv în echipa naţională a României care atingea faza sferturilor de finală la Cupa Mondială din 1994, Lupescu atrage atenţia asupra importanţei primului meci la un turneu final.

„Primul meci, cel cu Ucraina, are o importanţă aparte. Pentru că dacă nu pierzi, atunci ai mai multe şanse în următoarele două meciuri din grupă. În sensul că se califică şi cele mai bine clasate echipe de pe locurile 3 ale grupelor. Aşadar contează orice punct pe care vom reuşi să îl câştigăm în grupa noastră”, a explicat el.

„Eu sper că naţionala va reuşi să treacă de grupe, dar depinde de băieţi. Îmi doresc ca ei să joace cu mult curaj, cu multă concentrare pe ceea ce au de făcut, să dea dovadă de unitate şi atunci cu siguranţă vor reuşi să adune şi puncte. Noi toţi sperăm ca România să fie o surpriză plăcută la acest Campionat European”, a adăugat fostul internaţional.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3062 secunde