Antrenori de calibru au coordonat "Phoenix Camp", la Constanța

884

Articole de la același autor

La mijlocul lunii august a avut loc a ll-a ediție a programului de specializare "Phoenix Camp", organizat de CS Phoenix Constanța în colaborare cu Consiliul Județean Constanța și Facultatea de Educație Fizică și Sport. Baschetbaliștii de la CS Phoenix s-au specializat pe terenurile Facultății de Educație Fizică și Sport ale Universității Ovidius Constanța, având câte două antrenamente pe zi menite să consolideze elementele tehnico-tactice cât și pe cele ale pregătirii fizice specifice.

Actuala ediție i-a avut drept principali coordonatori pe antrenorii lotului de senioare a României, sârbul Miroslav Popov și secundul George Lancrăn-jan. La capitolul antrenori asistenți, din partea CS Phoenix au luat parte Dan Constantinescu, Cosmin Damian, Radu Ciorogaru, Doru Petrescu, Cătălin Zoga și Cristian Mănăstireanu.

La această specializare, antrenorii Miroslav Popov și George Lăncrănjan au adus un suflu nou prin exercițiile de baschet din școala sârbească și nu numai, ținând cont de experiența în activitatea de antrenori ai lotului național de seniori a României.

Sportivii și antrenorii participanți au primit câte un echipament de baschet imprimat cu imaginea "Phoenix Camp", diplomă și medalie.

În ultima zi de pregătire au avut loc concursuri de îndemânare, în care sportivii s-au întrecut în aruncări de trei puncte și au jucat trei contra trei, fiind împărțiți în două grupe.

În grupa A, la aruncările de trei puncte cei mai inspirați au fost Ștefan Gribinic (locul 1), Răzvan Dima (locul 2) și Omer Naser (lo-cul 3). La 3x3, pe prima poziția s-a clasat echipa formată din Andra Negrea, Rareș Iordache, Ștefan Gribinic, urmată de cea compusă din Denis Cerchez, Andrei Calu și Răzvan Dima.

În grupa B, cei mai buni aruncători de la trei puncte au fost Mihai Avram (locul 1), Daniel Chiratcu (locul 2) și Cristian Chiratcu (locul 3). Surprinzător sau nu, în competiția 3x3 s-a impus echipa formată exact din cei trei sportivi, premiați la aruncările de trei puncte. Cel mai de perspectivă sportiv al stagiului s-a dovedit Darie Grosu.

"Pentru noi a fost ceva foarte util din care sportivii și antrenorii noștri au învățat cu siguranță. Vom aplica din ceea ce am învățat nou în cadrul campionatelor naționale la care sportivii noștri sunt înscriși", a declarat președintele CS Phoenix Constanța, Cristian Mănăstireanu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3697 secunde