BC Athletic se pune în mișcare. Pleacă în cantonament la Bran

996

Articole de la același autor

Proaspăt înscrisă în eșalonul secund al baschetului profesionist din România, BC Athletic a efectuat, joi, primul antrenament în formula actuală, pe faleza Cazinoului din Constanța, unde, în aceste zile, se va desfășura evenimentul Constanța Streetplay. 


De la primul antrenament al elevilor lui Alexandru Olteanu și Bogdan Ivanovici n-au lipsit nici directorul tehnic, Vasile Pașca, nici team-managerul Andrei Talpeș. 


Clubul constănțean va merge în acest sezon pe două fronturi, atât în Liga l, cât și în Campionatul de tineret U18. Pentru acest lucru, Alexandru Olteanu și-a definitivat un lot de 22 de jucători, în care să se îmbine perfect tinerețea și dezinvoltura cu experiența veteranilor baschetbaliști, precum Adrian Trandafir, Șenai Isleam sau Alexandru Liță. 


"Este primul antrenament al echipei în actuala formulă. Am ales să îl ținem aici, pe faleza Cazinoului, pe terenurile de streetball, deoarece vrem să fim alături de iubitorii baschetului și să facem în același timp o bună propagandă acestui sport minunat. Sper ca la meciurile din sezonul regulat să avem cât mai mulți oameni alături de noi, fiindcă avem nevoie de susținerea lor. La acest început de drum, promitem fanilor că vor vedea un baschet frumos, de calitate, tineresc, în care să progresăm mai mult de la an la an", a declarat Alexandru Olteanu. 


În perioada 9-16 august, echipa va efectua un cantonament la Bran (județul Brașov), unde va încerca să se pună la punct fizic și să joace o partidă amicală cu una din echipele locale. La întoarcerea în Constanța, pregătirea va fi la fel de intensă, cu sesiuni de antrenament pe plajă, pe stadion și în sala de joc. 


De la antrenamentul de joi, au lipsit motivat Șenai Isleam și Claudiu Filip, care se vor alătura grupului în zilele următoare. 


Iată lotul complet de jucători cu care BC Athletic va aborda Liga 1: Cătălin Miloș, Ionuț Neacșu, Andrei Dumitrescu, Andrei Oprean, Dinu Gavrilă, Mario Takacs-Sixt, Sergiu Ursu, Andrei Bercea, Alexandru Unitu, Alexandru Vidreau, Andrei Grigore, Sebastian Matei, Alain Peteu, Radu Stan, Sever Coman, Rareș Mocanu, Dumitru Nancu, Adrian Trandafir, Alexandru Liță, Șenai Isleam, Claudiu Filip și Ionuț Omocea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5093 secunde