Astăzi, start al Campionatului Național de gimnastică

491
1
Astăzi, start al Campionatului Național de gimnastică - gimnastica14-1351195029.jpg
Cele mai bune gimnaste din țară la categoriile junioare I, II și III (cu vârsta între 10 și 15 ani) se vor întrece, astăzi și mâine, la Sala Sporturilor din Deva, în cadrul Campionatului Național individual.


La startul competiției, s-au înscris 80 de gimnaste de la 19 cluburi din țară, care se vor lupta pentru 60 de medalii puse în joc. Sportivele au făcut, ieri, primele antrenamente pentru a se obișnui cu sala și aparatele.

De la CS Farul, vor participa Corina Găianu, Georgiana Juravle, Carmen Glăvan, Ana-Maria Pașa, Kathlen Coman, Ioana Radu, Crina Aionesei, Mădălina Enache, Alina Avramiuc, Ștefania Cărăuleanu, Teea Milea (antrenori, Remus și Daniela Nicolai, Florin Uzum, Olimpia Popa, Camelia Voinea și Clemența Garabet).

Tot din Constanța, vor participa și gimnastele de la CSS 1: Raluca Brutaru, Mălina Milea, Iulia Milea, Aida Budac, Ioana Coman și Bianca Matei (antrenor, Mirela Szemerjai).

Întrecerea debutează azi, cu proba de individual compus. Cele mai bune opt gimnaste se vor întrece, sâmbătă, în finalele pe aparate.

"Ne dorim cel puțin patru medalii. Sper să ne calificăm în primele opt locuri, pentru a evolua a doua zi în finale. Ne batem și cu copii de la Deva, care fac antrenamente de două ori pe zi, dar sperăm și copiii noștri să facă o figură frumoasă", a declarat, pentru "Cuget Liber", Clemența Garabet.

În cadrul competiției, vor mai fi organizate demonstrații de lupte, judo, gimnastică aerobică și karate. 


Comentează știrea

Bechir sorin
26 octombrie 2012
Finala de juniori deva

Va aducem la cunostinta ca la clubul sportiv scolar nr.1 constanta antrenorii fetelor mentionate in articol sunt si urmatorii : BECHIR SORIN si HARBU MADALINA

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Octombrie 2012
Stire din Sport : "Mă simt mai în formă ca niciodată"
Pagina a fost generata in 1.4511 secunde