Baschet / Vârfurile generaţiei 2007, monitorizate în cadrul Selecţiei Naţionale. Acţiuni la Mangalia şi Constanţa

75
Baschet / Vârfurile generaţiei 2007, monitorizate în cadrul Selecţiei Naţionale. Acţiuni la Mangalia şi Constanţa - 1-1666783991.jpg

Articole de la același autor

Mai mulţi specialişti din cadrul Federaţiei Române de Baschet (FRB) au asistat la turneele din cadrul Campionatului Naţional de juniori U16, cu scopul de a observa evoluţiile sportivilor care pot intra în vederile lotului naţional.

După analizele efectuate de Dan Berceanu (secretar general FRB) la Focşani, Claudiu Fometescu (antrenor federal) la Piteşti şi Bucureşti, Liviu Puicu (secretar general adjunct) la Mangalia şi Constanţa, Tiberiu Dumitrescu (director tehnic) la Braşov şi Sibiu, mai mulţi sportivi au fost invitaţi să participe la stagii de pregătire. În cadrul acestora, tinerii baschetbalişti au susţinut probe de control şi au efectuat şedinţe de antrenament. După centralizarea rezultatelor tuturor probelor de control, Departamentul Tehnic din cadrul Federaţiei Române de Baschet va decide care sunt sportivii care vor fi invitaţi în următoarea fază a Selecţiei Naţionale, una de pregătire centralizată.

Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4897 secunde