BC Athletic, gata pentru primul meci oficial al anului

106
BC Athletic, gata pentru primul meci oficial al anului - athleticbaschet-1641226304.jpg

Articole de la același autor

După ce a ratat calificarea în semifinalele Cupei României în faţa celor de la CSM Galaţi, Baschet Club Athletic Constanţa se pregăteşte acum pentru primul meci al anului.

Elevii lui Alexandru Olteanu, Tatiana Gallova şi Bogdan Ivanovici vor juca marţi, de la ora 18.00, împotriva celor de la CS Dinamo Bucureşti.

Partida va avea loc în Sala Sporturilor din Constanţa, iar accesul spectatorilor va fi permis doar dacă aceştia pot prezenta certificatul verde sau un rezultat negativ al unui test RT-PCR.

„Primul meci din acest an pentru BC Athletic Neptun Constanța va avea loc, marți, 4 ianuarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor din Constanța. Pentru prima dată în acest sezon de Liga Națională, Gladiatorii din Tomis întâlnesc CS Dinamo București, echipă aflată pe o poziție mai sus în clasament (locul 9) într-un meci care se anunță foarte dificil, cu o echipă competitivă cu care ne-am pregătit în cadrul meciurilor din presezon”, au transmis oficialii formaţiei constănţene pe pagina oficială de Facebook a clubului.

BC Athletic se află pe locul 10 în campionat, cu 16 puncte, în timp ce Dinamo este o poziţie mai sus, cu 17 puncte.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.3953 secunde