Bianca Costea şi Andra Gorecki, de la LPS Constanţa, felicitate de ministrul Apărării

631
Bianca Costea şi Andra Gorecki, de la LPS Constanţa, felicitate de ministrul Apărării - 1-1657884989.jpg

Articole de la același autor

Două eleve ale Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” din Constanţa, Bianca Costea şi Andra Denisa Gorecki, au făcut parte din delegaţia României care a fost primită, la sediul Ministerului Apărării Naţionale, de ministrul Vasile Dîncu, acesta felicitându-i pentru rezultate pe toţi sportivii şi antrenorii Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti participanţi la Campionatele Europene de nataţie pentru juniori 2022.

Alături de cele două eleve ale LPS Constanţa, s-au mai aflat sportivii Vlad Stancu, Ana Sibişeanu, Dragoş Ghile, Cristian Lăpădat şi Ştefan Vasilescu, dar şi antrenorii lor şi conducătorii clubului.

„Faceţi parte din elita tinerei generaţii, iar exemplul vostru este foarte important pentru cei de vârsta voastră, pentru că demonstrează că, prin muncă, pasiune şi seriozitate, se pot obţine performanţe dintre cele mai înalte în România. Vă felicit din toată inima pentru rezultatele remarcabile înregistrate la Campionatele Europene”, a declarat ministrul Vasile Dîncu.

În cadrul ceremoniei, ministrul Apărării naţionale i-a înmânat fostei campioane olimpice Camelia Potec, preşedinte al Federaţiei Române de Natație şi Pentatlon Modern, o plachetă cu însemnele oficiale ale MApN, în semn de mulţumire pentru sprijinul acordat înotătorilor stelişti şi înotului românesc în general.

Bianca Costea şi Andra Denisa Gorecki sunt eleve în clasa a XI-a E la Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” (diriginte, prof. Elena Colibăşanu, medaliată în trecut la Campionatele Europene de atletism rezervate juniorilor).

„Bianca Costea şi Andra Denisa Gorecki au găsit, aici, la LPS, locul unde să-şi poată desfăşura activitatea şcolară şi sportivă la cel mai înalt nivel. O mică parte din medaliile lor se datorează minunatului colectiv de profesori de cultură generală, care au ştiut cum să îi trateze ca pe nişte valori naţionale. Mulţumesc colectivului de cadre didactice, mult succes sportivelor în competiţiile viitoare!”, a transmis, prin intermediul ziarului „Cuget Liber”, directorul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru”, prof. Andrei Szemerjai.

XXX

„Am o carieră întreagă în faţă pentru a-mi îndeplini visul, acela de a câştiga o medalie la Jocurile Olimpice. Mă antrenez pentru Jocurile Olimpice, mă antrenez pentru a-mi realiza baremul de participare, dar o iau cu paşi mărunţi. O să mă axez pe 50 şi 100 metri liber”, a declarat Bianca Costea, dublă medaliată cu argint la Europenele de juniori de la Otopeni şi campioană olimpică de tineret la FOTE Baku 2019.

Foto: Facebook / Steaua Bucureşti

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6625 secunde