Nataţie / Şapte sportivi vor reprezenta România la Campionatele Europene de sărituri în apă pentru juniori

193
Nataţie / Şapte sportivi vor reprezenta România la Campionatele Europene de sărituri în apă pentru juniori - 1-1657881034.jpg
O delegaţie alcătuită din şapte sportivi - cinci fete şi doi băieţi -, va reprezenta România la Campionatele Europene de sărituri în apă pentru juniori, competiţie care se va desfăşura, în perioada 18-24 iulie, în bazinul olimpic din Otopeni.

Amelia Forster (CSA Steaua), Alexandru Avasiloae (CSA Steaua), Popa Tudor (CSA Steaua), antrenor Florin Avasiloae, Ioana Cârcu (CS Triumf), Nazanin Ellahi (CS Triumf), antrenor Claudia Ţiu, Iasmina Ciuciudau (SCM Bacău), Alessandra Moldoveanu (CSM Bacău), antrenor Mihaela Neagu, vor concura pentru România la Europenele de sărituri în apă.

În total, peste 250 de sportivi din 22 de ţări se vor întrece, timp de şapte zile, în bazinul de sărituri din Complexul Sportiv de Nataţie din Otopeni, în probe individuale, sincron şi Jump Event, informează Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern.

XXX

Slovacia găzduiește, în perioada 24-30 iulie, o nouă ediție a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE). La competiția de la Banska Bystrica, România va fi reprezentată de 92 de sportivi care vor concura la opt discipline sportive: atletism, ciclism, handbal, judo, gimnastică artistică, înot, tenis de câmp și volei.

În probele de înot, România va avea în concurs 12 sportivi (şase băieți și şase fete), însoțiți de patru antrenori.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern 

Pagina a fost generata in 0.6875 secunde