Callatis Mangalia l-a transferat pe Cosmin Dimcea

885
Callatis Mangalia, vice-lidera seriei secunde a Ligii a III-a la fotbal, pleacă astăzi în cantonamentul de la Izvorani. Antrenorii Erik Lincar, Aurel Chelu și Laurențiu Gheorghe s-au oprit asupra unui lot de 21 de jucători: Vl. Neagu, Marin, Bermudez - Țarălungă, Fl. Stoica, Floricel, Răvoiu, Bucur, L. Florea, Al. Iovănescu, I. Florea, Dimcea, Bolat, Bardu, Cogali, Ioviță, Kamara, Doicaru, Calagi, Al. Grigoraș și Patane.
La Izvorani, Callatis are perfectate patru meciuri amicale: cu Inter Clinceni (pe 26 ianuarie), cu ACS Berceni (pe 29 ianuarie), cu CS Buftea (pe 31 ianuarie) și cu Astra II (pe 2 februarie).
Neculai Tănasă, președintele echipei din Mangalia, a declarat, pentru "Cuget Liber", că fundașul stânga Dragomir, de la CS Eforie, nu a fost oprit în lot, în schimb transferul lui Cosmin Dimcea (mijlocaș, 22 ani), de la Viitorul Constanța, a fost perfectat. Ioviță și Bermudez sunt și ei, în mare, rezolvați, în vreme ce, în privința lui Fl. Stoica, staff-ul tehnic încă nu a luat o decizie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Callatis Mangalia a bătut-o cu 5-0 pe Inter
Sâmbătă, 08 Ianuarie 2011
Stire din Sport : Callatis părăsește Mangalia
Pagina a fost generata in 0.1779 secunde