Ciprian Tătărușanu, inclus pe lista plecărilor de la AC Milan

347
Ciprian Tătărușanu, inclus pe lista plecărilor de la AC Milan - tatarusanu-1680012656.jpg

Articole de la același autor

Ciprian Tătărușanu (37 de ani) a ajuns la AC Milan în toamna anului 2020, după transferul de la Olympique Lyon, contra sumei de un milion de euro.

Ciprian Tătărușanu mai are contract cu AC Milan până în vară, însă oficialii clubului au decis să nu-i prelungească înțelegerea românului. Pe lângă fostul căpitan al naționalei României, conducerea campioanei Italiei din sezonul trecut a întocmit o listă cu fotbaliștii care au șanse mici să mai continue pe San Siro.

Concret, Ante Rebic, Fode Ballo-Toure, Yacine Adli și Divock Origi sunt jucătorii ale căror contracte vor expira în vară și pe care oficialii lui AC Milan intenționează să nu le prelungească. Pe lângă aceștia, Sergino Dest, Tiemoue Bakayoko și Brahim Diaz, care au evoluat în acest sezon sub formă de împrumut, ar urma să se întoarcă la echipele lor, anunță Sempremilan.

Tătărușanu a fost titular la AC Milan în perioada în care echipa traversa un moment nefast și a obținut rezultate modeste. Atunci, portarul român a fost criticat în mai multe rânduri, însă italienii au ajuns la concluzia că „Tătă” a fost supus unei nedreptăți, asta deoarece nu a fost vinovat pentru ceea ce s-a întâmplat la acea vreme.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5383 secunde