Olimpiu Moruţan ar putea prinde un transfer în Serie A

335
Olimpiu Moruţan ar putea prinde un transfer în Serie A - morutan-transfer-1679825743.jpg

Articole de la același autor

Olimpiu Moruțan are parte de un sezon foarte bun în tricoul italienilor de la Pisa, iar în vară ar putea fi protagonistul unui transfer în Serie A.

Pisa, formația pentru care evoluează Olimpiu Moruțan în acest sezon, se luptă să promoveze în Serie A, iar după 30 de etape disputate în eșalonul secund din Italia ocupă poziția a 5-a a clasamentului. 45 de puncte are Pisa, iar Moruțan a avut o contribuție importantă la rezultatele pe care gruparea le-a obținut în actuala stagiune. Şase goluri și şapte pase decisive a reușit mijlocașul naționalei României, în 28 de meciuri jucate în Serie B.

Pisa va continua să se concentreze pe promovare în finalul sezonului, însă cum vara se apropie, șefii clubului vor trebui să fie atenți și la contractele jucătorilor. Olimpiu Moruțan este doar împrumutat de la Galatasaray, astfel că angajamentul său la Pisa va ajunge la final odată cu încheierea stagiunii 2022 – 2023.

„Odată cu revenirea lui Luca D’Angelo, Pisa și-a schimbat fața, luptând acum pentru un loc de play-off. Dar trebuie să începem să ne gândim la vară și în special la piața transferurilor și la situația lui Olimpiu Moruțan”, notează italienii de la Pianetaserieb.it.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4221 secunde