Constănţeanul Alexi Pitu este gata pentru „dubla” cu Portugalia şi Germania

231
Constănţeanul Alexi Pitu este gata pentru „dubla” cu Portugalia şi Germania - pitu-1679408337.jpg

Articole de la același autor

Fotbalistul selecţionatei U21 a României, Alexi Pitu, a declarat, într-un interviu publicat pe FRF.tv, că atuurile echipei sale înaintea partidelor amicale cu Portugalia şi Germania sunt calitatea, munca şi seriozitatea.

„Ne aşteaptă două meciuri dificile cu Portugalia şi Germania. Au jucători care evoluează în campionate foarte bune ale Europei, dar şi noi avem o echipă bună şi talentată şi sunt sigur că vom face o impresie bună. Atuurile naţionalei noastre sunt calitatea, munca şi seriozitatea”, a afirmat el.

Jucătorul susţine că presiunea organizării în România a Campionatului European U21 din acest an este una benefică pentru el şi colegii săi. „Presiunea că se va juca acasă Campionatul European este una benefică. Toată lumea ne va susţine şi sperăm noi să facem o figură frumoasă. Este visul oricărui jucător să joace la un turneu final al Campionatului European, o competiţie foarte importantă”, a spus Pitu.

Transferat în luna ianuarie de la Farul Constanţa la Bordeaux, Alexi Pitu a afirmat că intensitatea la care se joacă în eşalonul secund din Franţa este mult mai mare decât în prima ligă din România.

„Bordeaux este un club foarte bun, cu o tradiţie foarte mare în Franţa, are foarte mulţi suporteri. Stadionul e aproape plin la meciuri, iar mie îmi place mult asta. E greu să fac o comparaţie între Liga a II-a din Franţa cu Liga I de la noi. Acolo se joacă foarte intens, sunt jucători cu fizic foarte bun şi viteză”, a explicat Pitu.

Echipa naţională de tineret U21 a României va disputa partide amicale cu Portugalia, pe 24 martie (Stadion Steaua, ora 19:00) şi Germania, în 28 martie (Stadionul Municipal din Sibiu, ora 19:00).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4013 secunde