Conducerea lui Dinamo, mesaj pentru Dorin Rotariu: „Alegi să devii o legendă sau alegi altceva”

233
Conducerea lui Dinamo, mesaj pentru Dorin Rotariu: „Alegi să devii o legendă sau alegi altceva” - dinamo-rotariu-1697218104.jpg

Articole de la același autor

Dorin Rotariu (28 de ani) a semnat cu FCSB din postura de jucător liber, după ce bulgarii de la Ludogorets i-au reziliat contractul.

Fotbalistul cu profil ofensiv a revenit în România după șase sezoane în care a evoluat în străinătate. În 2017, acesta pleca de la Dinamo la Club Brugge în schimbul a 2,2 milioane de euro. La scurt timp după ce Dorin Rotariu a devenit fotbalistul celor de la FCSB, șefii lui Dinamo au reacționat.

Andrei Nicolescu, unul dintre acționarii „Câinilor”, nu l-a iertat pe fotbalistul de 28 de ani și a avut un mesaj acid.

„N-am ajuns acolo pentru că discuțiile din spațiul public au fost cumva în zona în care el declarase că își caută un angajament afară. Pentru că era o țintă pentru Ovidiu, l-am abordat pe unchiul lui și i-am spus că, în cazul în care în viitor se vede înapoi la Dinamo, să ne spună ca să ne așezăm la masă și să vedem care sunt condițiile și dacă putem să ajungem la o înțelegere. Nu a fost cazul, pentru că nu am mai continuat această discuție. Eu pot să vorbesc mai puțin despre ceea ce a reprezentat el pentru Dinamo. Pe de altă parte, știți cum e, în viață alegerile sunt destul de simple. Alegi să devii o legendă, un om respectat, un simbol sau alegi altceva”, a spus Andrei Nicolescu, la Playsport.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7089 secunde