CS Fianchetto a promovat! Constanța are din nou echipă de șah în Divizia A

2585
1

Articole de la același autor

După mai bine de un deceniu, județul Constanța este reprezentat din nou în Divizia A la șah. Clubul Sportiv Fianchetto a promovat în prima divizie, după ce s-a impus în întrecerile Seriei a ll-a a Diviziei B, care s-au desfășurat, în perioada 1-7 octombrie, la Slănic Moldova.

Echipa constănțeană, compusă din Iulian Mihailov (președintele clubului), Maricel Ciubotariu (vicepreședinte), Cristian Venețeanu și Vlad-Alexandru Rădulescu, a câștigat turneul de calificare în Divizia A în dauna formațiilor Speranța Focșani, Viitorul Miercurea Ciuc, Voința Buzău, ACS Realitatea Huși și CSS Târgu Mureș.

Participarea clubului Fianchetto Constanța la turneul de calificare în Divizia A la șah a fost sprijinită de Consiliul Județean Constanța, în cadrul proiectului "Participarea la Campionatele Naționale de șah a echipelor de juniori și seniori din cadrul Asociației Club Sportiv Fianchetto Constanța".

"În vară, copiii antrenați de mine și de Iulian Mihailov s-au clasat pe locul 4 la Campionatul Național de șah pe echipe de juniori, iar acum a venit această calificare minunată. Suntem foarte bucuroși de aceste rezultate, însă nu plănuim să ne oprim aici. Clubul nostru inițiază copiii în primii pași în sportul mințiii, în sala de joc amplasată în municipiul Constanța, șoseaua Mangaliei nr. 80 A. Sala de joc este dotată cu toată logistica necesară proceselor de învățare și aprofundare a tainelor șahului și desfășurării de competiții. Oricine dorește să facă parte din echipa Fianchetto Constanța este așteptat alături de noi", a declarat, pentru "Cuget Liber", Maricel Ciubotariu, vicepreședintele CS Fianchetto Constanța. 

Comentează știrea

Karpov
24 decembrie 2016
10 ani

"Dupa mai bine de un deceniu"? Mai documentati-va!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4315 secunde