Liga Naţională de handbal masculin, etapa a 18-a

CSM Constanţa, condamnată să nu piardă derby-ul cu CSM Bucureşti

202
CSM Constanţa, condamnată să nu piardă derby-ul cu CSM Bucureşti - 1-1676643282.jpg

Articole de la același autor

Seria meciurilor de „care pe care” continuă pentru handbaliştii de la CSM Constanţa. După înfrângerea din runda trecută, 32-35, pe teren propriu, cu CS Minaur Baia Mare, echipa antrenată de George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu merge în capitală pentru confruntarea cu CSM Bucureşti, de care o mai separă doar două puncte în clasament.

Pentru constănţeni, miza este uriaşă: menţinerea pe locul al treilea în Liga Naţională, iar o victorie le-ar păstra intacte şansele la locul doi. Nistor şi compania vor să repete figura din meciul tur, când au câştigat cu 30-29.

Derby-ul etapei a 18-a se joacă sâmbătă, 18 februarie, de la ora 17.30, în Sala Apollo, şi va fi transmis în direct la Pro Arena.

XXX

Handbaliştii de la CSM Constanţa II au debutat în turneul play-off-tineret şi au disputat primele două meciuri în Seria B. Cu un lot alcătuit, în mare parte, din juniori, echipa de pe litoral a avut o misiune dificilă atât pe teren propriu, contra CSM-ului Bucureşti II (scor 21-36), cât şi în deplasare, cu HC Buzău II (scor 23-39).

Marcatori în primul meci: Teodor Ştefan 10 goluri, Ayar Murtaza 5, Neculai 2, Rareş Ştefan 1, Cumpănaşu 1, Acsentie 1, Mihăilă 1. La Buzău, au înscris: Ayar Murtaza 7, Neculai 5, Cumpănaşu 4, Vlase 3, Acsentie 2, Simion 1, Muşetescu 1.

CSM Constanţa II stă în etapa următoare, iar pe 26 februarie, va juca, acasă, cu CSA Steaua Bucureşti. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.1085 secunde