CSM Constanţa, performanţă europeană la tenis de masă

18675
CSM Constanţa, performanţă europeană la tenis de masă - csm-tenis-masa-1700227737.jpg

Articole de la același autor

CSM Constanța intră în elita continentală la tenis de masă, după calificarea spectaculoasă obținută de fetele noastre în sferturile de finală ale ETTU EuroCup Women!

Echipa clubului de la malul mării a câștigat și meciul retur cu Girbau Vic TT, din runda a 3-a play-off a competiției, disputat, ca și meciul tur, pe terenul echipei spaniole. A fost tot 3-2, ca în ziua precedentă, victoriile fiind obținute de Elena Zaharia (3-2 cu britanica Charlotte Carey), Bianca Mei-Roșu (3-0 cu spaniola Camila Moscoso) și Alina Mușat (3-0 cu Charlotte Carey), în timp ce gazdele și-au adjudecat două jocuri prin japoneza Airi Abe.

Conducerea clubului adresează felicitări, fetelor și staff-ului condus de Viorel Filimon, din care mai fac parte antrenoarea Anamaria Sebe și psihologul Miora Șincan! Sistemul de desfășurare a competiției prevede, din faza următoare, meciuri între cele patru echipe rămase în competiție și patru echipe care se vor clasa pe locul trei în grupele Champions League.

Tragerea la sorți va avea loc în decembrie, iar meciurile din sferturile de finală se vor juca în ianuarie 2024. CSM Constanța va lupta cu o echipă venită din Champions League pentru accederea în semifinalele EuroCup Women!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4124 secunde