Suat Ibraim:

"Cursul internațional de arbitri, un pas înainte!"

144

Articole de la același autor

Federația Română de Box organizează, în perioada  23 septembrie -  1 octombrie, la Brezoi (jud. Vâlcea), cursul pentru arbitri continentali 1 stea AIBA. Din partea forului internațional, lectori vor fi Luiz Boselli, din Brazilia, și Pat Fiacco, din Canada. 


Această acțiune a fost salutată de către fostul mare arbitru constănțean de box Suat Ibraim. 


"Boxul românesc a rămas în urmă și din cauză că nu am mai avut nici mulți arbitri de valoare. «Cavalerii în alb» sunt parte integrantă a spectacolului din ring, ei sunt cei care decid cine câștigă lupta. Mă bucur să aud că federația a inițiat un astfel de curs, cu invitați de prestigiu din străinătate. E un pas înainte, sper să urmeze și alții", a declarat, pentru "Cuget Liber", Suat Ibraim. 


Finala Campionatului Național de box pentru tineret, programată la Brezoi, în perioada 25 septembrie - 1 octombrie, a fost devansată cu o zi. Participanții la competiție, printre care și pugiliștii constănțeni, sosesc sâmbătă, 24 septembrie, iar prima gală va avea loc duminică, 25 septembrie. 


Modificarea a fost dictată de cerința AIBA, privind calendarul cursului pentru arbitrii continentali 1 stea AIBA, programat cu prilejul acestei competiții. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3557 secunde