Florentin Pera, despre confruntarea cu Bosnia la handbal: „Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm”

244
Florentin Pera, despre confruntarea cu Bosnia la handbal: „Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm” - handbal-nationala-1696944097.jpg

Articole de la același autor

Antrenorul naţionalei de handbal feminin a României, Florentin Pera, consideră că echipa noastră porneşte ca favorită în confruntarea de marţi cu Bosnia-Herţegovina, obiectivul fiind victoria.

„Atmosfera este foarte bună în cadrul echipei, fetele au răspuns bine la antrenamente, s-au pregătit exemplar, au arătat dorinţă, unitate, disciplină de joc, lucrurile au funcţionat bine. Eu cred în potenţialul acestor fete, sunt fete valoroase şi nu pot decât să mă declar optimist şi încrezător în posibilităţile echipei. Este un meci important pentru noi, chiar dacă la prima vedere plecăm din postura de favoriţi. Asta nu înseamnă că subestimăm adversarul, vom trata cu maximă seriozitate, concentrare şi cu gândul doar la victorie în acest joc. Ne dorim să valorificăm la maxim fiecare zi petrecută în cantonamentul echipei naţionale. Este un meci pe care trebuie să-l câştigăm, acesta este obiectivul echipei”, a declarat Florentin Pera, marţi, la Piteşti, în cadrul unei conferinţa de presă.

Cristina Neagu, căpitanul echipei naţionale, a apreciat, la rândul său, că echipa României porneşte din postura de favorită şi a făcut apel la sprijinul publicului de la Mioveni.

„Este un prim meci din noua campanie de calificare la EURO. Este cumva clar că vom porni din postura de favoriţi, însă nu subestimăm adversarul. Jucăm acasă, ne dorim să începem cu dreptul, să obţinem o victorie categorică. Sper că oamenii vor veni în număr cât mai mare la sală, să ne susţină, avem nevoie de sprijinul lor, ne dorim să câştigăm, după care plecăm în Grecia, unde ne dorim să obţinem o nouă victorie şi să începem această campanie aşa cum se cuvine”, a declarat Cristina Neagu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3454 secunde