Fotbal / EURO U21, în România. Ce staruri ar putea juca la București sau Cluj

174
Fotbal / EURO U21, în România. Ce staruri ar putea juca la București sau Cluj - 1-1666085608.jpg

Articole de la același autor

Turneul final al Campionatului European de fotbal Under 21 va fi găzduit de România și Georgia, țara noastră organizând partide la Cluj-Napoca și București.

Marţi, 18 octombrie, de la ora 19.00 (în direct la TVR 1), Ateneul Român din București va găzdui tragerea la sorți a grupelor, la care naționala noastră e calificată din postura de țară gazdă.

Turneul final are loc anul viitor în perioada 21 iunie - 8 iulie 2023.

În avancronica evenimentului de gală, Federaţia Română de Fotbal prezintă o parte dintre fotbaliștii U21, deja staruri mondiale, care ar putea fi prezenți, cu șanse mari, anul viitor pe stadioanele din Cluj-Napoca și București! La EURO de anul viitor pot participa fotbaliși născuți începând cu 1 ianuarie 2000.

Wesley Fofana (Chelsea) - Franța

Fundașul de 21 de ani a fost cumpărat în această vară de londonezi, de la Leicester, cu peste 80 de milioane de euro! Fofana a jucat în finalul campaniei de calificare pentru Franța U21, dar și în cele două amicale ale reprezentativei disputate luna trecută.

Anthony Gordon (Everton) - Anglia

Cotat la 40 milioane euro, mijlocașul echipei din Liverpool a contribuit cu 4 goluri și o pasă de gol în preliminarii pentru Anglia U21, fiind pe teren și în ultimele două partide amicale disputate de reprezentativă în septembrie, cu Italia și Germania.

Nico Gonzalez (Valencia) - Spania

Produs al Barcelonei, împrumutat în acest sezon de La Liga spre clubul valencian, Nico e cotat la 20 milioane de euro. Mijlocașul a fost prezent pe teren în campania de calificare pentru Spania U21, jucând inclusiv în amicalul cu România de luna trecută.

Fabio Vieira (Arsenal) - Portugalia

Cel mai bun fotbalist al ultimei ediții EURO U21 este eligibil și pentru turneul găzduit de România și Georgia! Mijlocașul creativ de 30 milioane euro a fost transferat în această vară de londonezi de la FC Porto și se anunță unul din fotbaliștii de top ai fotbalului mondial.

Fabio Miretti (Juventus) - Italia

Deși are doar 19 ani, mijlocașul torinezilor cotat la 15 milioane de euro a intrat deja în circuitul naționalei U21 și a disputat chiar partide în 2022, atât în campania de calificare, fiind titular inclusiv în amicalul de luna trecută cu Anglia U21.

Romeo Lavia (Southampton) - Belgia

Deși are numai 18 ani, închizătorul a debutat deja în acest an pentru Belgia U21, în preliminariile turneului final european. Cotat la 25 milioane euro, a semnat în această vară cu Southampton pentru 12,3 milioane euro, părăsind Manchester City.

Foto: Facebook / Fofana Wesley 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1963 secunde