Gimnastică / Sportivii români, în cantonament în Ţările de Jos, sub comanda antrenorului Gerard Speerstra

113
Gimnastică / Sportivii români, în cantonament în Ţările de Jos, sub comanda antrenorului Gerard Speerstra - 1-1647613049.jpg
Şase gimnaști, un olandez, Gerard Speerstra, și multe speranțe pentru gimnastica artistică masculină din România.

Andrei Muntean, Răzvan Marc, frații Gabriel și Robert Burtanete, Emilian Neagu și Rafael Szabo participă, timp de două săptămâni, la un stagiu de pregătire coordonat de antrenorul Gerard Speerstra la Turnacademie Regio Zwolle, informează Federaţia Română de Gimnastică.

Gimnaștii români sunt însoțiți în Ţările de Jos de antrenorii Marius Berbecar și Remus Jivan și kineto-terapeutul Răzvan Spirescu.

„Ne place foarte mult, învățăm o mulțime de lucruri noi. Viitorul gimnasticii masculine românești poate că nu este atât de roz pe cât ne-am dori, dar încercăm să progresăm cât mai mult împreună cu Gerard”, a declarat Răzvan Marc.

Gimnaștii români au avut parte și de o premieră: un antrenament deschis, la Sportcentrum Victorium, la care au putut asista și locuitori din Zwolle.

Gerard Speerstra, fostul antrenor al campionului olimpic și mondial Epke Zonderland are ca obiective clasarea echipei României în top 13 la Campionatele Europene de la Munchen din luna august și participarea la Campionatele Mondialele de la Liverpool (29.10 - 6.11), precum și calificarea la Campionatele Mondiale de la Antwerp (29.09 - 8.10 2023).

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2218 secunde