Handbal / HC Dobrogea Sud, meci greu la Suceava. „Trebuie să fim foarte concentrați în toate cele 60 de minute”

106
Handbal / HC Dobrogea Sud, meci greu la Suceava. „Trebuie să fim foarte concentrați în toate cele 60 de minute” - 1-1636884677.jpg

Articole de la același autor

De Ziua Dobrogei, echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud joacă, duminică, 14 noiembrie, în etapa a 10-a a Ligii Naţionale. Formaţia constănţeană luptă pentru trei puncte în Sala LPS din Suceava, contra unei echipe incomode, care își vinde scump pielea pe teren propriu. Finalul meciului de joi, de la Alexandria, încheiat cu o victorie la două goluri diferență, 26-24, a arătat că nu trebuie lăsată garda jos în fața niciunui adversar.

„Ne așteaptă un meci mult mai greu la Suceava. Am câștigat la Alexandria, dar în finalul jocului i-am lăsat pe adversari să se apropie. La Suceava, trebuie să fim foarte concentrați în toate cele 60 de minute. E un meci greu, pe care trebuie să-l câștigăm”, a declarat, pentru site-ul oficial al clubului constănţean, preşedintele HC Dobrogea Sud, Ionuţ Stănescu.

„Trebuie să nu uităm că un meci durează 60 de minute. Trebuie să rămânem concentrați și să dăm totul pe teren până la finalul jocului”, a spus, la rândul său, portarul Daniel Vasile.

Foto: Handbal Club Dobrogea Sud 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2004 secunde