Handbal / Tricolorele înfruntă Danemarca, în preliminariile EURO 2022. Revine Cristina Neagu, lipseşte Cristina Laslo

182
Handbal / Tricolorele înfruntă Danemarca, în preliminariile EURO 2022. Revine Cristina Neagu, lipseşte Cristina Laslo - 1-1646139107.jpg

Articole de la același autor

Naţionala feminină de handbal a României susţine, miercuri, 2 martie, de la ora 18.05, la Sala Sporturilor din Mioveni, prima partidă din cadrul „dublei” cu Danemarca, în Grupa a 2-a a preliminariilor Campionatului European din 2022. Returul cu Danemarca, în 5 martie, la Odense.

În clasamentul grupei, România ocupă locul secund, cu trei puncte, la unul distanţă în spatele Danemarcei, dar înaintea Austriei şi Insulelor Feroe. La turneul final al Campionatului European, se califică primele două clasate din fiecare grupă.

Selecţionerul Adrian Vasile se va putea baza din nou pe căpitanul Cristina Neagu, revenită printre tricolore după câteva luni de absenţă. În schimb, va lipsi Cristina Laslo, care, după ce a suferit o entorsă la glezna stângă, s-a întors la Baia Mare, pentru recuperare.

„Jucăm împotriva unor adversari foarte puternici. Avem obiectiv calificarea la JO de la Paris în 2024 şi cred că nu poţi face altfel decât dacă eşti testat împotriva celor mai buni. Danemarca închide acest cerc scandinav pe care-l avem în ultima perioadă. Este o echipă bună, o echipă pe val în lume, aşa că de ce să nu fie momentul nostru în care să simţim că şi noi facem acei paşi corecţi despre care multă lume a vorbit şi să ne dorim ca meciul de miercuri să-l încununăm cu o victorie”, a declarat tehnicianul român.

Foto: Facebook / FRH - Federaţia Română de Handbal 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4848 secunde