Liga Naţională de baschet masculin

Înfrânţi de FC Argeş, „Gladiatorii din Tomis” se pregătesc pentru duelul cu Oradea

131
Înfrânţi de FC Argeş, „Gladiatorii din Tomis” se pregătesc pentru duelul cu Oradea - 1-1644752115.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de baschet BC Athletic Neptun a pierdut, cu scorul de 76-84, partida cu FC Argeş Piteşti, disputată la Sala Sporturilor din Constanţa, contând pentru etapa a 20-a a Ligii Naţionale.

În faţa unei adversare implicate în lupta pentru titlu, „Gladiatorii din Tomis” au avut un început modest, cedând primele două sferturi, 10-24, respectiv 20-22. La pauza principală, piteştenii se bucurau de un avans de 16 puncte, însă jucătorii antrenaţi de Alexandru Olteanu au avut o răbufnire de orgoliu în sfertul al treilea, când au recuperat nu mai puţin de 11 puncte (24-13) şi au lăsat impresia că pot întoarce soarta jocului.

N-a fost să fie aşa, pentru că Argeşul a ridicat nivelul în sfertul al patrulea, adjudecat cu 25-22.

Din echipa constănţeană, canadianul Adika Peter-McNeilly a confirmat forma bună în care se află şi a făcut cel mai bun meci al sezonului, încheiat cu 28 de puncte, două recuperări şi patru pase decisive. S-au mai remarcat americanul Jakob Lowrance, cu 14 puncte, şapte recuperări şi o pasă decisivă, şi slovenul Zan Kosic, care a oferit coechipierilor patru pase decisive.

Baschetbaliştii de la BC Athletic Neptun nu au prea mult timp la dispoziţie pentru refacere, pentru că, luni, 14 februarie, de la ora 18.00, tot la Sala Sporturilor, vor susţine partida cu puternica CSM CSU Oradea, restanţă din etapa a 11-a de campionat.

În clasament, echipa constănţeană ocupă locul nouă, cu 25 de puncte, în timp ce Oradea este pe poziţia a cincea, cu 27 de puncte.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0327 secunde