Irina Begu, singurul cap de serie din România la Australian Open în lipsa Simonei Halep!

213
Irina Begu, singurul cap de serie din România la Australian Open în lipsa Simonei Halep! - irina-1673460546.jpg

Articole de la același autor

Organizatorii turneului de Grand Slam de la Australian Open (16 – 29 ianuarie) au publicat lista capilor de serie pentru ediția din acest an, potrivit Gândul


Veste bună este că o româncă va avea statut de cap de serie, deși Simona Halep ratează participarea din cauza suspendării pentru dopaj.

Se știu capii de serie atât pe tabloul masculin, cât și în concursul fetelor, cu mai puțin de o săptămână înainte de startul primului Grand Slam din 2023, Australian Open.


Campionii en-titre sunt Ashleigh Barty (Australia) – sportivă retrasă din activitate, și Rafael Nadal (Spania).

Irina Begu, singurul cap de serie din România la Australian Open în lipsa Simonei Halep!

Irina Begu este jucătoarea din România care a prins lista capilor de serie de la Australian Open! Românca, favorită 27, și-a asigurat acest statut, care îi va permite să înfrunte o adversară accesibilă în runda inaugurală, datorită faptului că s-a calificat în semifinalele turneului WTA 500 de la Adelaide (Australia).

Favorita principală este poloneza Iga Swiatek, liderul WTA. Cap de serie 2 este tunisiana Ons Jabeur, favorită 3 americanca Jessica Pegula, iar numărul 4 şi numătul 5 de pe lista favoritelor sunt sportiva franceză Caroline Garcia şi belarusa Arina Sabalenka. Ultima de pe listă este sportiva elveţiană Jil Teichmann, cap de serie 32.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5078 secunde