Leonard Manta, de la CS Farul, la primul concurs naţional de parkour

268
Leonard Manta, de la CS Farul, la primul concurs naţional de parkour - 1-1672049995.jpg

Articole de la același autor

Adrenalină şi emoţie, distracţie şi performanţă la primul concurs naţional de parkour organizat la sala de gimnastică „Nicolae Vieru” din Bucureşti. 42 de tineri, cei mai mici având doar 10 ani, şi-au demonstrat în premieră abilităţile în faţa arbitrilor, Mircea Brînzea, directorul tehnic pentru parkour din cadrul Federaţiei Române de Gimnastică (FRG), şi Ciprian Hegyi, membru în Comitetul tehnic parkour, fiind cu ochii pe ei pentru a-i selecţiona pentru performanţă.

Printre concurenţi, s-a aflat şi vicecampionul mondial la gimnastică aerobică Leonard Manta, de la CS Farul Constanţa. Între două antrenamente, el şi-a demonstrat abilităţile şi în noua disciplină din cadrul federaţiei. Manta, pentru care competiţia a fost doar un mod de relaxare, a urcat pe podium la proba freestyle.

Ana Dubinciuc (junioare II, proba speed), Rareş Bolbocean (juniori II, proba speed), Antonia Puiu (junioare I, proba speed), David Nicolaescu (juniori II, proba speed), Stelian Dumitrache (juniori, proba speed şi proba freestyle), Robert Zimbran (seniori, proba speed), Ionuţ Laurenţiu Stan (seniori, proba freestyle) au fost câştigătorii primului concurs naţional de parkour organizat de FRG în România.

Câştigătorii categoriilor juniori II şi juniori I (băieţi şi fete) sunt antrenaţi la Colegiul Avenor de o susţinătoare a parkour-ului, antrenoarea Steliana Curelea.

Prezent la competiţie la invitaţia Mariei Fumea, vicepreşedinte FRG, Charles Perriere, preşedintele Comitetului de parkour din cadrul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică, a apreciat dorinţa tinerilor din România de a face performanţă în cea mai nouă disciplină din cadrul Federaţiei Internaţionale de Gimnastică.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Gimnastică

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.0812 secunde