Lotul naţional de gimnastică aerobică-juniori, în cantonament pe litoral

29618
Lotul naţional de gimnastică aerobică-juniori, în cantonament pe litoral - 1-1715508144.jpg

Articole de la același autor

Componenţii lotului naţional de juniori la gimnastică aerobică se află, în aceste zile, în cantonament la Constanţa.

Emma Rotaru, Melissa Fărcuţa, Raisa Alexe, Alexandra Andrei, Alessia Vrânceanu, Bianca Voicu, Daniel Anton, Isabel Colioglu, Alexandru Berbece, Ana Drăghici, Maria Toma şi Sara Buda se pregătesc sub atenta supraveghere a antrenoarele Cristiana Spînu, Mariana Mezei şi Mirela Szemerjai. Asistentă medicală este Daniela Stănescu.

Gimnaştii sunt componenţi ai cluburilor CS UNEFS Bucureşti, CSM Arad, ACS „Academia Laura Cristache”, CS Farul Constanţa şi CSS 1 Constanţa.

XXX

Surprize pentru componentele lotului olimpic de gimnastică al României la revenirea de la Campionatele Europene.

Sala de gimnastică de la Complexul Olimpic „Sydney 2000” de la Izvorani, care intrase în ultima etapă a procesului de modernizare, a fost dotată cu aparate Gymnova. Până la Jocurile Olimpice de la Paris, gimnastele tricolore se vor putea antrena pe acelaşi tip de aparate pe care se va concura la cea mai importantă competiţie a lumii sportului.

„A fost o coordonare perfectă între sponsori, furnizor, producătorul de aparatură, transportator, FRG, cu sprijinul echipei tehnice de la Izvorani care a asigurat demontarea vechilor aparate, igienizarea şi montarea celor noi”, au transmis reprezentanţii Federaţiei Române de Gimnastică. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3021 secunde