Marea surpriză a campionatului! Voleibaliştii constănţeni au răpus pe Dinamo Bucureşti

356
Marea surpriză a campionatului! Voleibaliştii constănţeni au răpus pe Dinamo Bucureşti - 1-1707653722.jpg

Articole de la același autor

Voleibaliştii de la CSM Constanţa au furnizat marea surpriză a etapei a XVII-a a Diviziei A1. Sâmbătă, la Sala Sporturilor, formaţia de pe litoral, pregătită de antrenorii Cristian Imhoff şi Răzvan Parpală, a profitat de toate oportunităţile în meci, a punctat constant în momentele cheie ale jocului şi s-a impus în cele din urmă cu scorul de 3-0 în faţa puternicei CS Dinamo Bucureşti.

Cu un atac magistral şi o recepţie ireproşabilă, echipa constănţeană a încheiat conturile într-o oră şi 13 minute de joc, câştigând în minimum de seturi contra sextetului condus de legendarul Stelian Moculescu.

Constănţenii s-au impus, pe seturi, cu 25-19, 25-21, 25-20 în faţa dinamoviştilor, care au încheiat pe locul patru sezonul precedent şi au ambiţii mari în actuala ediţie de campionat.

Foarte bun jocul lui David Dinculescu, atât la fileu, cât şi la preluare, tânărul jucător reuşind 15 puncte (procentaj 65% la atacuri) şi 24 de preluări (42% pozitive, 21% excelente). Andrei Druţă 13 p, Valentino Vidoni 11 p (15 preluări, 47%, 33%), Andrei Grigore 8 p, Victor Asmarandei 4 p, Federico Arquez 2 p şi liberoul George Gavriz au dat şi ei totul pe teren pentru cea de-a noua victorie în campionat, iar CSM continuă cursa pentru un loc cât mai bun în play-off.

În etapa următoare, miercuri, 14 februarie, de la ora 18.00, CSM Constanţa va juca, în deplasare, cu CSA Steaua Bucureşti. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.7414 secunde