Neymar intenționează sa se retragă din selecționata Braziliei după Cupa Mondială de anul viitor

157
Neymar intenționează sa se retragă din selecționata Braziliei după Cupa Mondială de anul viitor - neymar-1633874811.jpg

Articole de la același autor

Atacantul brazilian Neymar intenţionează să se retragă din selecţionata ţării sale după Cupa Mondială de fotbal care va avea loc anul viitor în Qatar, a dezvăluit jucătorul echipei Paris Saint-Germain într-un interviu difuzat de serviciul de streaming sportiv DAZN.

"Cred că va fi ultima mea Cupă Mondială", a spus brazilianul în interviul respectiv. "O văd ca pe ultima mea Cupă Mondială. Nu ştiu dacă voi mai avea forţa mentală pentru a continua. Voi face totul pentru a mă asigura că totul merge bine, voi face totul pentru a câştiga cu ţara mea, pentru a împlini cel mai mare vis al meu, pe care l-am avut de când eram mic. Sper să reuşesc", a adăugat Neymar (29 ani), căpitanul echipei olimpice a Braziliei care a cucerit aurul la JO 2016 de la Rio.

Potrivit Agerpres, fostul jucător al lui Santos şi FC Barcelona a marcat 69 de goluri în 113 meciuri disputate în tricoul Selecao, aflându-se la doar opt reuşite de recordul legendarului Pele (77 de goluri).

Neymar a jucat sub o presiune foarte mare la Cupa Mondială din 2014, găzduită de Brazilia, competiţie care s-a încheiat prematur pentru el, din cauza unei accidentări. La Mondialul din Rusia, în 2018, Neymar a fost criticat pentru comportamentul său pe teren, iar recent a fost contestat de fanii brazilieni, cu ocazia unui meci din preliminariile CM 2022.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4457 secunde