Cupa Mondială FIBA 3x3 U23, ziua întâi

O victorie şi o înfrângere pentru naţionala feminină a României

162
O victorie şi o înfrângere pentru naţionala feminină a României - 1-1665039959.jpg

Articole de la același autor

Cu două jucătoare de la CSM Constanţa în lot, Teodora Manea şi Anisia Croitoru, naţionala feminină de baschet 3x3 a României a înregistrat o victorie şi o înfrângere în prima zi a Cupei Mondiale FIBA U23, competiţie care se desfăşoară, în această perioadă, la Circul Metropolitan din Bucureşti.

Formaţia tricoloră, pentru care au mai evoluat Anamaria Pop şi Andreea Mititelu, s-a impus în meciul de debut din Grupa A, cu scorul de 17-14, în faţa reprezentativei statului Chile. Pentru departajare, au fost necesare prelungiri, după ce, la finalul timpului regulamentar, tabela indica egalitate, 14-14.

În al doilea său meci, România a fost învinsă, la mare luptă, de Ucraina, scor 13-15, tot după prelungiri.

În celelalte meciuri din grupă, Ucraina a dispus de Egipt, scor 16-9, iar Franţa a zdrobit Chile, scor 22-3, şi Egiptul, scor 22-8.

În clasamentul grupei, pe primul loc se află Franţa, urmată de Ucraina, România, Egipt şi Chile. Conform sistemului FIBA 3x3, la finalul meciurilor din această fază, primele două clasate din Grupa A vor accede în faza meciurilor eliminatorii, urmând să joace în sferturile de finală cu primele două clasate din Grupa C (SUA, Japonia, Mongolia, Republica Dominicană şi Uzbekistan).

Joi, 6 octombrie, „acvilele” au zi de pauză, iar vineri, 7 octombrie, vor reveni în arena de la Circul Metropolitan pentru ultimele două confruntări din Grupa A, cu Franţa (ora 16.15) şi Egipt (ora 20.10).

Foto: Federaţia Română de Baschet / frbaschet.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.496 secunde