Olimpism / Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, la cea de-a cincea ediție a UVT Liberty Marathon

145
Olimpism / Preşedintele COSR, Mihai Covaliu, la cea de-a cincea ediție a UVT Liberty Marathon - 1-1664805462.jpg

Articole de la același autor

Sute de participanți, de toate vârstele, s-au aliniat la linia de start a UVT Liberty Marathon, competiție organizată de Universitatea de Vest din Timișoara. Cu ambiție și determinare, dornici să câștige sau să își învingă recordurile personale, cei mai buni dintre alergători, de la fiecare categorie de vârstă, au urcat la final pe podium, fiind premiați pentru rezultatele obținute, informează Comitetul Olimpic şi Sportiv Român.

Medalia UVT Liberty Marathon 2022, oferită ca simbol competițional participanților, a fost semnată anul acesta de președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, Mihai Covaliu.

Luni, 3 octombrie, la Rectoratul Universității de Vest, rectorul UVT, Marilen Gabriel Pirtea, i-a înmânat președintelui COSR medalia de aur a Universității de Vest din Timișoara.

La eveniment, a participat și multipla campioană olimpică, mondială și europeană la gimnastică Simona Amânar Tabără, profesor universitar la UVT și director al Academiei Olimpice Române.

Tot luni, Mihai Covaliu i-a oferit unui elev olimpic la fizică din Timișoara un set de echipament al echipei olimpice a României.

Foto: Facebook / Comitetul Olimpic şi Sportiv Român 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3152 secunde