Tenis / Andreea Olariu, Andrei Radu și Lucas Miloş, finaliști la Festivalul European U12 de la Academia Rafa Nadal

116
Echipa României U12, condusă de antrenorul Paul Franciuc și formată din Andreea Olariu, Maria Valentina Pop, Andrei Radu și Lucas Alexandru Miloș, a participat cu succes la Festivalul European U12 organizat de Tennis Europe în cadrul Academiei Rafa Nadal, din Spania.

Andreea Olariu a ajuns până în finala turneului la simplu fete, iar Andrei Radu și Lucas Miloş au jucat și ei finala în proba de dublu a băieților. În proba de dublu a fetelor, Andreea Olariu și Maria Pop au ajuns până în semifinale, informează Federaţia Română de Tenis. 
În play off, Andreea Olariu le-a eliminat pe Darina Matvejeva (Lituania), scor 7-6 (4), 6-1, și pe Ida Wobker (Germania), scor 6-1, 6-1, fiind învinsă în finală de către Keisija Berzina (Lituania), scor 5-7, 2-6.

La dublu băieți, Lucas Miloș și Andrei Radu au trecut de perechea bulgară Dimitar Topchiyski / Vladimir Tzonkov, scor 7-5, 6-3, apoi de Rene Bertos (Croația) / Mehmet Toprak Ercin (Turcia), scor 6-4, 6-1, și de Anton Kahlig / Kian Kren (Austria), scor 5-7, 7-6 (6), 11-9, fiind învinși în finală de Pavel Oliver Dufek şi Matyas Marsik (ambii din Cehia), scor 5-7, 6-4, 2-10.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Tenis Pagina a fost generata in 0.2722 secunde