Tinerii înotători de la CS Medgidia participă la Cupa Hyperion de la Braşov

222
Tinerii înotători de la CS Medgidia participă la Cupa Hyperion de la Braşov - 1-1653655982.jpg

Articole de la același autor

Opt sportivi de la secţia de înot din cadrul CS Medgidia participă, sâmbătă, 28 mai, şi duminică, 29 mai, la concursul internaţional Cupa Hyperion, ce se va desfăşura la Bazinul Olimpic din Braşov. Competiţia este destinată copiilor cu vârste cuprinse între 7 şi 14 ani, care practică înotul de performanţă.

Se vor acorda medalii pentru primele trei locuri. Cele 15 Cupe Hyperion vor fi oferite celor mai buni sportivi pentru fiecare categorie în parte, în funcţie de cel mai bun punctaj final, la o singură probă.

XXX

Startul în Cupa României la înot pentru seniori, tineret şi juniori în bazin de 50 m se apropie cu paşi repezi. Astfel, la Târgovişte, va începe competiţia la care vor lua parte sportivi de la cluburile de nataţie din întreaga ţară.

Organizată de către Federaţia Română de Nataţie şi Pentatlon Modern, Cupa României se va desfăşura în Complexul Turistic de Nataţie din municipiul Târgovişte, în perioada 1-4 iunie.

Apoi, din 10 iunie până pe 12 iunie, Bazinul Olimpic din municipiul Braşov va găzdui întrecerile Campionatului Naţional de înot pentru copii 10-11 ani, în bazin de 50 m, ediţia 2022.

Foto: Facebook / Clubul Sportiv Medgidia

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2419 secunde