ALERTĂ PRINTRE POSESORII DE MAȘINI HIBRID! Zeci de mii de autovehicule, afectate. Patru mărci vizate!

748
ALERTĂ PRINTRE POSESORII DE MAȘINI HIBRID! Zeci de mii de autovehicule, afectate. Patru mărci vizate! - 2121-1648800335.jpg
Grupul Volkswagen va trebui să recheme peste 100.000 de vehicule hibrid plug-in la nivel global din cauza riscului de incendiu, a declarat un purtător de cuvânt al producătorului german de automobile, transmite Reuters, conform news.ro.

Aproximativ 42.300 de proprietari de vehicule Volkswagen Passat, Golf, Tiguan şi Arteons din întreaga lume vor fi anunţaţi în legătură cu această campanie, scrie stiripesurse.ro

Marca Volkswagen Audi trebuie să cheme 24.400 de vehicule, în timp ce Seat şi Skoda sunt de asemenea afectate.

Există riscul de incendiu la vehiculele care conectează un motor cu ardere convenţional la un motor electric şi sunt încărcate printr-o priză, din cauza unei baterii de înaltă tensiune insuficient izolată, a adăugat purtătorul de cuvânt.

Cotidianul german Bild a citat autoritatea de reglementare KBA spunând că ”fixarea inadecvată a capacului motorului poate duce la contactul cu piesele fierbinţi şi, ulterior, la incendiu”, adăugând că 16 astfel de cazuri au fost raportate în Germania.

Rechemarea afectează mărcile VW, Audi, Seat şi Skoda, a spus Bild.

Top articole din Tehnologie

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9532 secunde