Conferința ”Provocările noii generații”, susținută de reputatul biofizician Virgiliu Gheorghe, la Constanța

7782
Conferința ”Provocările noii generații”, susținută de reputatul biofizician Virgiliu Gheorghe, la Constanța - virg1810x500-1700659152.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 24 noiembrie, de la ora 17, Școala Sfinții Martiri Brâncoveni organizează la restaurantul „Dorna” din Mamaia conferința „Provocările noii generații”, susținută de dr. biofizician Virgiliu Gheorghe și pr. Axinte Cezar și Ierom. Ilarion Dan.

Virgiliu Gheorghe, biofizician, doctor în bioetică al Universităţii Aristotel din Tesalonic este un nume larg mediatizat în România. De asemenea, este autorul cărților “Revrăjirea lumii sau de ce nu mai vrem să ne desprindem de televizor”, “Știinta și războiul sfârșitului lumii. Fața nevăzută a televiziunii”, “Efectele televiziunii asupra minții umane” și “Pornografia, maladia secolului XXI”.

În legătură directă cu oameni de mare calibru ai spiritualității românești, unul din primii conducători ai ASCOR-ului din România (face parte din prima generație, de după revoluție), Virgiliu Gheorghiu aduce soluții creștine profunde la provocările lumii în care trăim. Oamenii îl ascultă cu pasiune pentru că simt că au nevoie de cuvântul lui.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5718 secunde