Barack Obama a fost diagnosticat cu Covid. Fostul președinte transmite că se simte bine

92
Barack Obama a fost diagnosticat cu Covid. Fostul președinte transmite că se simte bine - obamacovid-1647281076.jpg

Articole de la același autor

Fostul preşedinte american Barack Obama a anunțat, duminică, pe Twitter, că a fost testat pozitiv la COVID-19, după ce a avut simptome uşoare, dar dă asigurări că se simte bine și spune că soția sa, Michelle Obama, care este vaccinată, nu s-a infectat.

Barack Obama spune că a avut dureri în gât vreo două zile, dar în rest se simte bine. „Michelle și cu mine suntem recunoscători că suntem vaccinați și avem și booster-ul, iar ea a fost testată negativ”, spune fostul președinte, care îi îndeamnă pe americani să se vaccineze, chiar dacă numărul infectărilor din Statele Unite este în scădere.

În Statele Unite, s-au înregistrat aproape 80 de milioane de îmbolnăviri de la începutul pandemiei, în timp ce numărul deceselor se apropie de 970.000, cel mai ridicat din lume.

În această săptămână, pentru prima oară în ultimele șapte luni, numărul spitalizărilor a coborât sub 30.000. Și numărul deceselor este, de asemenea, în scădere.

Autorităţile sanitare americane au relaxat în bună parte restricțiile, iar purtarea măştii doar în anumite locuri mai este obligatorie, în rest fiind păstrată măsura doar la nivel de recomandare.

La mijlocul lunii ianuarie, când valul pandemic determinat de varianta Omicron a înregistrat un vârf în Statele Unite, au fost 700.000 de îmbolnăviri în 24 de ore.Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3765 secunde