Black Friday 2022 începe oficial în câteva ore. Oferte irezistibile la telefoane, televizoare și parfumuri

242
Black Friday 2022 începe oficial în câteva ore. Oferte irezistibile la telefoane, televizoare și parfumuri - black3-1668100298.jpg
Mai sunt doar câteva ore până la cel mai important eveniment de shopping al anului. Chiar dacă unele magazine au pornit încă de acum câteva zile reducerile, Black Friday este ziua în care se fac cele mai multe vânzări, potrivit Antena3


Black Friday 2022, cea mai așteptată zi din an pentru vânătorii de oferte este mâine, 11 noiembrie.


Unii dintre retaileri nu au anunţat ora exactă la care vor da startul cumpărăturilor, dar spun că vom avea parte de oferte serioase la cele mai căutate produse: telefoane mobile, laptopuri, electrocasnice sau parfumuri.

Așa cum ne-am obișnuit, Black Friday începe în România dis-de-dimineață, motiv pentru care unii români au anunțat deja că și-au pus alarmele la ora 6 dimineața pentru a da refresh paginilor web.


Dacă ne raportăm la ceea ce s-a întâmplat în anii anteriori, în 2020, cel mai mare vânzător online a dat startul zilei la ora 7:36, iar în 2021, la ora 7:25.

Același magazin online a distribuit, în ziua de Black Friday, în 2021, peste 2,2 milioane de produse și a făcut vânzări totale de peste 609 milioane de lei.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4869 secunde