Cum faci diferența între o reducere adevărată, de Black Friday, și o păcăleală

1144
Cum faci diferența între o reducere adevărată, de Black Friday, și o păcăleală - black-1667913334.jpg
Sorin Mierlea, președintele Infocons, a explicat cum putem afla care sunt produsele cu adevărat reduse de Black Friday și cum putem face diferența între o reducere adevărată și o păcăleală, potrivit Antena3


”În primul rând trebuie să fim atenți că, dacă avem reduceri, nu avem reduceri și la drepturile pe care le avem. Nu se reduce perioada de garanție, nu se reduce calitatea produsului și din această perspectivă trebuie să fim mai atenți și mai responsabili. Să ne cunoaștem drepturile. Suntem cetățeni europeni, avem drepturi, dar degeaba avem drepturi dacă nu le exercităm. 




Infocons a lansat o aplicație gratuită care se poate instala atât pe Android, iOS, cât și pe Huawei. În momentul în care vrei să cumperi un produs alimentar, frigidere, televizoare, mașini de spălat, orice este acum, de Black Friday, ai toate informațiile despre produs. Compari produsul cu celelalte produse din gama respectivă, ca să nu te lași influențat de vânzătorul care vrea să își ia comision.

Și ceea ce este cel mai important, îți introduci costul curentului pe care îl plătești acasă, ca să ai un caz real. Frigiderul plus consumul de curent pe doi ani de zile, fiindcă degeaba te bucuri că o să cumperi un frigider cu 40% mai ieftin și costă 800 de lei dacă mai plătești 200 - 300 de lei în următorii doi ani de zile pe curent lunar. S-ar putea să nu mai fie o afacere. Așa că ar trebui să înțelegem că trebuie să cumpărăm produse reale raportat la ceea ce ne dorim, să știm ceea ce cumpărăm, iar dacă ni se pare că ceva nu este în regulă, să facem imediat o sesizare, o reclamație. 







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9053 secunde