Boeing 737-800, semnal SOS în zbor! A fost solicitată aterizarea de urgenţă

253
Boeing 737-800, semnal SOS în zbor! A fost solicitată aterizarea de urgenţă - yjk2zdq2zdlkzjuxnwyxmjcxmtbkmtky-1674027209.jpg

Articole de la același autor

Ambulanţe au fost desfăşurate de urgenţă miercuri pe aeroportul din Sydney, la sosirea unui avion al companiei Qantas, care trimisese un semnal SOS în timpul zborului, informează AFP.

Avionul, ce efectua zborul QF144 de la Auckland (Noua Zeelandă), avea la bord peste o sută de pasageri, potrivit unei purtătoare de cuvânt a serviciilor de urgenţă australiene.

Aparatul, un Boeing 737-800, a aterizat în final în siguranţă pe o pistă a aeroportului din Sydney, potrivit unor imagini difuzate de televiziunea publică ABC.

Mai devreme, ambulanţe ale statului New South Wales au fost mobilizate în cadrul unui plan de urgenţă, după ce avionul trimisese un semnal SOS în timp ce zbura deasupra Mării Tasmaniei, între Australia şi Noua Zeelandă.

Mai multe mass-media australiene au informat că aparatul se confrunta cu probleme la unul dintre motoarele sale.

Modelul Boeing 737-800 are două motoare şi poate ateriza în siguranţă cu unul singur.

Potrivit autorităţii australiene de reglementare în domeniul aviaţiei, un semnal SOS arată că "un avion este în grav pericol iminent şi necesită o asistenţă imediată", scrie Agerpres.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4187 secunde