Cazul bebeluşului mort după botez: Arhiepiscopia Sucevei contestă raportul INML privind decesul violent

226
Cazul bebeluşului mort după botez: Arhiepiscopia Sucevei contestă raportul INML privind decesul violent - bebe-1674740272.jpg

Articole de la același autor

Cazul bebeluşului mort după botez, acum doi ani, la Suceava, continuă să fie investigat, iar raportul INML Bucureşti, care arată că moartea a fost violentă, va fi contestat de Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților, potrivit Antena3


Raportul Institutului de Medicină Legală București a dezvăluit că bebeluşul care a fost botezat într-o biserică din Suceava a avut o moarte violentă.


După publicarea rezultatelor, Arhiepiscopia Sucevei și Rădăuților a declarat că va contesta raportul, întrucât este în contradictoriu cu cel de la Suceava.

"Întrucât raportul publicat de IML București este în contradictoriu cu cel de la Suceava, o contestație a raportului este un demers firesc, pentru a avea o constantă a concluziilor.


Ancheta nu este finalizată, motiv pentru care părintelui Alexandru Mazarache nu îi poate fi aplicată o decizie, alta decât de permisiune de slujire.

Ne arătăm sprijinul necondiționat față de familia pruncului decedat, ca datorie morală și firească, manifestată în relația credincios-Biserică”, se arată în comunicatul Arhiepiscopiei, transmis joi.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6381 secunde