Comisia Europeană a cheltuit aproape 3 milioane de euro pentru fotografii şi imagini video cu comisarii săi

178
Comisia Europeană a cheltuit aproape 3 milioane de euro pentru fotografii şi imagini video cu comisarii săi - 1-1691739000.jpg

Articole de la același autor

Comisia Europeană a cheltuit 2,75 milioane de euro pentru fotografii şi imagini video cu comisarii săi în perioada cuprinsă între sfârşitul anului 2019 şi aprilie 2023, relatează agenţia DPA.

Suma a fost dezvăluită în răspunsul oferit de comisie la întrebarea unui europarlamentar membru al partidului de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD).

Cheltuielile din actuala legislatură au inclus banii alocaţi pentru fotografi, cameramani şi make-up artişti. Aproximativ 95% dintre cheltuieli au fost alocate pentru salarii şi deplasări.

„Acoperirea fotografică a activităţilor membrilor este esenţială pentru informarea cetăţenilor cu privire la activitatea Comisiei şi asigurarea transparenţei”, a scris Johannes Hahn, comisarul european pentru buget şi administraţie.

El a adăugat că este nevoie de acoperirea fotografică a întâlnirilor, vizitelor oficiale, conferinţelor şi a evenimentelor de presă de la Bruxelles, precum şi a vizitelor oficiale ale comisarilor în străinătate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4242 secunde