Donald Trump critică ancheta parlamentară privind asaltul de la Capitoliu

80
Donald Trump critică ancheta parlamentară privind asaltul de la Capitoliu - trumpcritica-1655219116.jpg

Articole de la același autor

Donald Trump a criticat activitatea comisiei parlamentare majoritar democrate care îl acuză de tentativă de lovitură de stat și a denunțat ceea ce el a descris ca fiind o parodie de justiţie.


„Această comedie este o încercare cinică de a distrage atenţia publicului de la adevăr, şi anume că americanii au venit masiv la Washington la 6 ianuarie 2021 cu scopul de a-şi trage aleşii la răspundere pentru semnele evidente de activitate criminală în cursul alegerilor”, a scris fostul preşedinte într-un comunicat de 12 pagini.


Aşa-numita comisie 6 ianuarie, formată din şapte democraţi şi doi republicani, anchetează de aproape un an pentru a face lumină asupra responsabilităţii miliardarului republican în atacul partizanilor săi împotriva Congresului american.

În două audieri publice, aleşii au încercat succesiv să demonstreze că Donald Trump a fost în centrul unei tentative de lovitură de stat, încurajându-şi partizanii să ia cu asalt sediul Congresului, şi că el a continuat să-şi împrăştie minciunile chiar şi după ce cei mai apropiaţi consilieri i-au spus că a pierdut în faţa lui Joe Biden.

Alte patru audieri urmează până la 23 iunie, scrie Agerpres.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5725 secunde