Forţele NATO au început manevrele militare în nordul extrem al Europei

132
1
Forţele NATO au început manevrele militare în nordul extrem al Europei - 1-1709813463.jpg

Articole de la același autor

Peste 20.000 de militari din 13 ţări au început, în nordul extrem al Norvegiei, un exerciţiu militar de anvergură, denumit Nordic Response 2024, de apărare împotriva unui atac ipotetic asupra teritoriului NATO, informează agenţia DPA.

La exerciţii, în oraşul Alta, participă Finlanda şi Suedia, care s-au alăturat alianţei nord-atlantice după invazia lansată de Rusia împotriva Ucrainei, la 24 februarie 2022. Conform scenariului, militarii urmează să lanseze un contraatac din Alta pentru a cuceri zone din sud care au fost deja ocupate de inamic.

Statele NATO desfăşoară o gamă largă de sisteme de armament pentru acest exerciţiu, printre care 100 de forţe aeriene şi navale cu fregate şi submarine.

Ministrul apărării german, Boris Pistorius, s-a deplasat la Alta pentru a participa la partea activă a manevrelor.

Comentează știrea

Ryszard Ewiak
7 martie
Unde mergem?

Deocamdată, nu există niciun motiv de panică. Dar unde mergem? Biblia spune: "Şi [regele nordului = Rusia începând cu a doua jumătate a secolului al XIX-lea (Daniel 11:27)] se va întoarce în ţara lui cu multe bunuri [1945], iar inima lui va fi împotriva legământului sfânt [ostilitate față de creștini]. El va acţiona [mare activitate în arena internaţională] şi se va întoarce în ţara lui [dezintegrarea Pactului de la Varșovia și a Uniunii Sovietice. Un militar rus s-au întors în ţara lor]. La timpul fixat se va întoarce [acest lucru înseamnă războaie. Rusia își va recăpăta influența pe care a pierdut-o după prăbușirea URSS. UE și NATO se vor destrăma. Multe țări din fostul bloc estic se vor întoarce la o alianță militară cu Rusia]. Şi va intra la sud [acesta va fi începutul războiului nuclear. Detonatorul va fi conflictul etnic (Matei 24:7)], dar nu va fi ca înainte și mai târziu [aceste acțiuni militare nu vor duce direct la un război nuclear. Acest război va începe doar după revenirea "regelui nordului"]" (Daniel 11:28,29). Și numai atunci va fi intervenția directă a SUA și război nuclear la nivel mondial (Daniel 11:30a). Aceasta va fi un măcel reciproc. Va fi folosită o sabie de mare putere (Apocalipsa 6:4). Iisus explică: "Lucruri terifiante [φοβητρα] atât cât şi [τε και] extraordinare (legat de fenomene neobișnuite) [σημεια] din [απ] cer [ουρανου] puternice [μεγαλα] vor fi [εσται]" (Luca 21:11). Unele manuscrise antice conțin cuvintele: "και χειμωνες" - "și geruri" (o numim azi "iarna nucleară"), iar în Marcu 13:8: "και ταραχαι" - "și dezordini" (lipsa ordinii publice). Vor fi de asemenea cutremure semnificative pe lungimea și lățimea din regiuni (cauzate de armele nucleare), lipsuri de alimente şi epidemii. Acesta nu va fi sfârșitul lumii. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor nasterii (Matei 24:8). Este timpul să ne împăcăm cu Dumnezeu.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3674 secunde