Iranul vrea o rachetă nucleară ce ar putea lovi Europa

335
Iranul vrea o rachetă nucleară ce ar putea lovi Europa - rachetanucleara-1331134946.jpg
Premierul britanic David Cameron a declarat că Teheranul face eforturi pentru a construi o rachetă nucleară intercontinentală, care amenință Occidentul, potrivit The Guardian. Este cel mai clar avertisment lansat de șeful guvernului de la Londra cu privire la amenințarea iraniană.

David Cameron le-a spus parlamentarilor britanici că ambițiile Teheranului, care dezvoltă un program nuclear, sunt periculoase pentru Orientul Mijlociu. Șeful guvernului de la Londra a adăugat însă că Iranul prezintă un pericol mai mare deoarece intenționează să construiască o rachetă intercontinentală.

"Trebuie să înțelegem că aceasta este o amenințare mai mare, care trece dincolo de Israel și de regiune", a completat Cameron. El a cerut însă Israelului să aștepte ca sancțiunile impuse Iranului să își arate efectele.

Oficialii israelieni au dat de înțeles un atac preventiv împotriva instalațiilor nucleare iraniene este foarte posibil. Surse din serviciile secrete americane au sugerat că Guvernul israelian a hotărât deja că atacul va avea loc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3266 secunde