Lege pentru relansarea exporturilor americane pe mare

117
Lege pentru relansarea exporturilor americane pe mare - legepentrurelansareaexporturilor-1656616280.jpg

Articole de la același autor

Președintele SUA, Joe Biden, a semnat o lege privind îmbunătățirea supravegherii transportului maritim, despre care parlamentarii americani spun că va contribui la reducerea inflației și a restanțelor la export.

Noua lege sporește autoritatea de investigare a Comisiei Federale Maritime (FMC), agenția americană care supraveghează transportul maritim și crește transparența practicilor din industrie. „Va ajuta să începem să reducem costurile de transport”, a declarat Biden.

Legea va permite FMC să culeagă probe cu privire la practicile comerciale ale transportatorilor oceanici. Astfel, navelor li se va solicita să raporteze la FMC „tonajul total de import - export” în fiecare trimestru. Legea le va interzice transportatorilor oceanici să reducă nejustificat oportunitățile pentru exporturile SUA, în conformitate cu noile reguli care urmează să fie stabilite de FMC.

World Shipping Council a declarat că va colabora cu FMC pentru a implementa proiectul de lege „într-un mod care va minimiza întreruperile în lanțul de aprovizionare”. Organizația internațională a mai precizat că: „Transportatorii oceanici continuă să deplaseze volume record de marfă și au investit masiv în noi capacități. America trebuie să își asume același angajament și să investească în infrastructura sa logistică de pe uscat”.

Casa Albă consideră că legea „va face progrese, reducând costurile pentru familii și asigurând un tratament echitabil pentru afacerile americane”.

Congresul america are puține instrumente pentru a combate inflația, care a atins 8,6% în ultimele 12 luni, până în mai 2022. Dincolo de factura de transport, democrații fac, de asemenea, eforturi pentru a scădea prețurile medicamentelor eliberate pe bază de rețetă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3317 secunde