Liki24, noua platformă inovativă pentru achiziția de produse farmaceutice

817
Disponibilă acum și în România, platformă inovatoare Liki24.ro pentru căutarea, comandarea și distribuirea de medicamente și produse similare din farmacii operează deja în toata tara.

Liki24.ro este o platformă tehnologică de mari dimensiuni, care permite colaborarea simultană cu farmaciile, cucurierii, dar și cu clienții. Datorită instrumentelor de care dispune, permite această actualizare listei și a prețurilor medicamentelor disponibile în farmacii la fiecare 5-10 minute, conceperea unui traseu optim pentru curierii care distribuie produsele și rezolvarea problemelor urgente ale clienților.

Peste 50.000 de produse pot fi găsite prin intermediul site-ului Liki24.ro, iar numărul de medicamente și produse de sănătate disponibile este în continuă creștere. Spre comparație, o farmacie obișnuită comercializează între 2.000 și 5.000 de medicamente.

Serviciul Liki24.ro face produsele farmaceutice mai accesibile, oferind, alături de cel mai bun preț posibil, și o experiență excelentă de livrare, cu o distribuție rapidă, convenabilă și gratuită. În București și Constanța, de exemplu, medicamentele sunt livrate exact în ziua comenzii.

Se poate comanda cu livrare gratuită atât în ​​capitală, cât și în alte orase din România.

„Serviciul Liki24.ro ajuta la soluționarea unor probleme cu care fiecare dintre noi sa confruntat cel puțin o dată la cumpărarea medicamentelor: o diferență mare de preț pentru același produs de la o farmacie la alta și lipsa pe stoc a anumitor produse. Astfel, deplasarea la o farmacie nu ne garantează disponibilitatea medicamentului necesar. În plus, poate fi nevoie să stăm la o coadă mare, pentru ca apoi să aflăm că farmacia nu are nici măcar jumătate din medicamentele pe lista noastră. Uneori, trebuie să mergem în mai multe farmacii pentru a găsi tot ce avem pe listă, pierdem mult timp și, mai mult, riscăm să contactăm COVID-19 sau altă boală”, a arătat Natalia Dina, a făcut serviciul Liki24.ro în România.

În România, comenzile online de medicamente și produse farmaceutice au cunoscut o cvadruplare în perioada restricțiilor pandemice din 2020-2021, potrivit datelor studiului efectuat de Liki24.ro.

Serviciul Liki24 a fost înființat în anul 2017 în Ucraina și a fost extins ulterior în Polonia, Ungaria și România. Aproape 1 milion de disponibilitate din întreaga lume au folosit site-ul Liki24, iar-ul este vizitat zilnic de peste 150.000 de utilizatori.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7755 secunde