Liki24, noua platformă inovativă pentru achiziția de produse farmaceutice

1807
1

Articole recomandate

Disponibilă acum și în România, platformă inovatoare Liki24.ro pentru căutarea, comandarea și distribuirea de medicamente și produse similare din farmacii operează deja în toata tara.


Liki24.ro este o platformă tehnologică de mari dimensiuni, care permite colaborarea simultană cu farmaciile, cucurierii, dar și cu clienții. Datorită instrumentelor de care dispune, permite această actualizare listei și a prețurilor medicamentelor disponibile în farmacii la fiecare 5-10 minute, conceperea unui traseu optim pentru curierii care distribuie produsele și rezolvarea problemelor urgente ale clienților.


Peste 50.000 de produse pot fi găsite prin intermediul site-ului Liki24.ro, iar numărul de medicamente și produse de sănătate disponibile este în continuă creștere. Spre comparație, o farmacie obișnuită comercializează între 2.000 și 5.000 de medicamente.


Serviciul Liki24.ro face produsele farmaceutice mai accesibile, oferind, alături de cel mai bun preț posibil, și o experiență excelentă de livrare, cu o distribuție rapidă, convenabilă și gratuită. În București și Constanța, de exemplu, medicamentele sunt livrate exact în ziua comenzii.

Se poate comanda cu livrare gratuită atât în ​​capitală, cât și în alte orase din România.


„Serviciul Liki24.ro ajuta la soluționarea unor probleme cu care fiecare dintre noi sa confruntat cel puțin o dată la cumpărarea medicamentelor: o diferență mare de preț pentru același produs de la o farmacie la alta și lipsa pe stoc a anumitor produse. Astfel, deplasarea la o farmacie nu ne garantează disponibilitatea medicamentului necesar. În plus, poate fi nevoie să stăm la o coadă mare, pentru ca apoi să aflăm că farmacia nu are nici măcar jumătate din medicamentele pe lista noastră. Uneori, trebuie să mergem în mai multe farmacii pentru a găsi tot ce avem pe listă, pierdem mult timp și, mai mult, riscăm să contactăm COVID-19 sau altă boală”, a arătat Natalia Dina, a făcut serviciul Liki24.ro în România.


În România, comenzile online de medicamente și produse farmaceutice au cunoscut o cvadruplare în perioada restricțiilor pandemice din 2020-2021, potrivit datelor studiului efectuat de Liki24.ro.


Serviciul Liki24 a fost înființat în anul 2017 în Ucraina și a fost extins ulterior în Polonia, Ungaria și România. Aproape 1 milion de disponibilitate din întreaga lume au folosit site-ul Liki24, iar-ul este vizitat zilnic de peste 150.000 de utilizatori.

Comentează știrea

Daniela Geoge
7 noiembrie 2022
LIKI24=HOTIE

Un site TEAPA!!! Am comandat un produs si mi-au trimis altceva. Pe site este trecut un telefon la care nu raspunde nimeni Practic o HOTIE

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.4945 secunde