Juniorii de la BC Athletic continuă aventura în Campionatele Naţionale

160
Juniorii de la BC Athletic continuă aventura în Campionatele Naţionale - 1-1645714049.jpg

Articole de la același autor

Baschetbaliştii juniori U17 de la BC Athletic Constanţa se pregătesc de turneul semifinal al Campionatului Naţional, după ce, în turneul precedent, desfăşurat la Bucureşti, au obţinut două victorii în trei meciuri.

Juniorii antrenaţi de Bogdan Ivanovici şi Mario Takacs-Sixt s-au impus, cu scorul de 77-70, în faţa celor de la Dan Dacian Bucureşti şi cu 75-37 în faţa LPS-ului Viitorul Ploieşti, cedând (52-74) în ultimul meci, cu Steaua Bucureşti.

În Grupa a 3-a, BC Athletic Constanţa a încheiat pe locul al doilea.

Meciurile Grupei a 3-a s-au jucat în avans, astfel că, în următorul week-end, tinerii „Gladiatori din Tomis” îşi vor afla adversarii din următoarea fază a Campionatului Naţional.

XXX

La rândul lor, juniorii U13 de la BC Athletic Constanţa au încheiat ultimul turneu al Campionatului Naţional cu o victorie în cele trei meciuri jucate la Târgovişte.

Juniorii antrenaţi de Alina Şerban, Gabriela Ramona Pop şi Mario Takacs-Sixt s-au impus în primul meci (41-32 cu Fly OC Constanţa), dar le-au cedat pe următoarele două (18-140 cu Dan Dacian Bucureşti şi 15-78 cu CSS Târgovişte) în cadrul Grupei a 8-a.

Foto: Facebook / Baschet Club Athletic Constanţa

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0087 secunde