Baschet / „Vulturii” se pregătesc pentru meciul de joi cu Albania, din precalificările FIBA Eurobasket 2025

82
Baschet / „Vulturii” se pregătesc pentru meciul de joi cu Albania, din precalificările FIBA Eurobasket 2025 - 1-1645539179.jpg

Articole de la același autor

Reprezentativa masculină de baschet a României va înfrunta, joi, 24 februarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor Olimpia din Ploieşti, naţionala Albaniei, într-o partidă contând pentru Grupa B din precalificările pentru FIBA Eurobasket 2025.

„Vulturii” se pregătesc deja în sala ploieşteană, selecţionerul Dragan Petricevic având la dispoziţie un lot format din 15 jucători, informează Federaţia Română de Baschet.

După prima „fereastră”, România şi Albania se află la egalitate la conducerea Grupei B din FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers, ambele formaţii depăşind Luxemburg la o diferenţă de trei puncte. În afara meciului din 24 februarie, naţionala României mai are de disputat două partide în grupă: pe teren propriu, contra Luxemburgului, în data de 30 iunie, şi în deplasare, cu Albania, în data de 3 iulie.

Câştigătoarele grupelor din această fază şi cea mai bună echipă clasată pe locul secund avansează în faza a doua de pre-calificare continentală - FIBA EuroBasket 2025 Pre-Qualifiers Second Round, meciurile urmând să se dispute în alte trei „ferestre”: august 2022, noiembrie 2022 şi februarie 2023.

Foto: Facebook / Federaţia Română de Baschet 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6166 secunde