Liga Naţională de baschet feminin

Phoenix CSU Simona Halep înfruntă vicecampioana României

130
Phoenix CSU Simona Halep înfruntă vicecampioana României - 1-1645194783.jpg

Articole de la același autor

Misiune infernală pentru baschetbalistele de la Phoenix CSU Simona Halep, care vor da piept cu CS Municipal Satu Mare, într-o partidă programată sâmbătă, 19 februarie, de la ora 19.00, la sala LPS din Satu Mare, contând pentru etapa a 21-a a Ligii Naţionale.

Cele două echipe sunt vecine de clasament, sătmărencele sunt pe locul patru, cu 27 de puncte acumulate în 14 jocuri, în timp ce fetele antrenate de sârbul Miroslav Popov sunt o poziţie mai jos, cu 26 de puncte, dar cu 17 meciuri disputate.

„Sperăm îndreptăţit la un sezon de excepţie pentru noi şi pentru baschetul constănţean. Drumul până la îndeplinirea obiectivului final este încă foarte lung, iar în week-end vom avea o adversară puternică, echipa din Satu Mare fiind vicecampioana României”, au transmis reprezentanţii grupării constănţene.

XXX

Echipa masculină de baschet CSO Voluntari (antrenori Saşa Ocokoljic şi Dan Ioan) a cucerit, pentru a doua oară consecutiv, Cupa României, după ce s-a impus, cu scorul de 89-75, în faţa celor de la SCM U Craiova, în ultimul act al Final Four-ului, sezonul 2021-2022. MVP-ul finalei găzduite de Polivalenta din Bănie a fost desemnat, la fel ca şi anul trecut, internaţionalul român Marcu Badiu.

În cadrul campaniei iniţiate de Federaţia Română de Baschet, „Joc baschet pentru tine”, CSO Voluntari a donat cecul de 5.000 de euro micuţei Iris, în vreme ce SCM U Craiova a donat premiul de 4.000 de euro tinerei Beatrice.

Foto: Facebook / Academia Phoenix CSU Simona Halep

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 2.2245 secunde